Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 
 
Horváth Tamás
Produkció: ének Életkor: 17 Lakhely: Dunaújváros

Nyolc éve tanul gitározni. Jelenleg édesapja zenekarában zenél testvérével. A Csillag születik-re is bátyjával együtt jelentkezett, de a zsűri végül szólóban adott esélyt neki. Legjobb tulajdonságának azt tartja, hogy mindenkit meg tud nevettetni. Számára az az igazi siker, ha kis híján megsüketül a közönség ovációjától.

Kép

 http://www.vajdasag.eu/images/rtl_klub/csillag_szuletik/20091024/003.jpg

 

 

Horváth Tamás búcsúzott a Csillag születiktől http://vicc.shp.hu/hpc/kepgaleria/vicc/vicc_1214388828_1162921593_NAGYKEP.gif

A harmadik középdöntőn nyolc produkció lépett színpadra, két kiscsillag azonban ismét búcsúzott a mezőnytől. Ördög Nóri múltkor nagy port kavart hajkölteményével, ezúttal inkább a visszafogott elegancia mellett dönött. Nem úgy mint Stohl András, aki megirigyelte a Nóri frizurája körüli felhajtást, és ma estére ő is hasonlót kért Hajas Lászlótól.

A harmadik középdöntőn nyolc produkció lépett a színpadra, és Veres Robi személyében egy szókimondó Mikulás is beköszönt, sőt két meglepetés-produkciót is láthattunk.

A zsűri megpróbálta eddig távolt tartani magát a vesenyzőktől, de most már, hogy Hernádi Judit szavaival éljünk, nem bírják tovább, mert a versenyzők mostanra nagyon közel kerültek a szívükhöz, s bárki is esik ki, nagyon fogják sajnálni.

A pontozótáblákat azonban ma is fel kellett emelniük. Nagy meglepetésre a zsűri által felállított sorrend az eddig megszokottakhoz képest alaposan megváltozott. Az est legmagasabb pontszámát ezúttal Csikó Szabi nevéhez írhattuk, aki Hernádi Judittól és Szirtes Tamástól is 10 pontot kapott. A zsűri pontjai alapján Brasch Bence és Horváth Tamás került kieső helyre.

Most először a közönség is egyetértett, és nem változtatott a zsűri sorrendjén. Így a tinilányok nagy bánatára, a Csillag születiktől Brasch Bencének és Horváth Tamásnak kellett búcsúznia.

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/janko-tomii/uploads/CSISZ3.kzpdteredmnyhirdets3m.JPG

Tamás szakított párjával?

2010. április 2., péntek 09:00

"Szünetelteti" párkapcsolatát Horváth Tamás, a Csillag Születik sztárja - legalábbis erről számolt be az RTL Klub Reflektor magazinjának. Bár ez a nyilatkozat igencsak diszkrét volt, de úgy tűnik mégiscsak szakításról van szó.

Úgy tudjuk, hogy Tamás és Bianka több mint két éve jártak együtt, és nemrég Tamás még arról beszélt, szerelmében megtalálta mindazt, amit keresett. Állítólag még a csajozással is miatta hagyott fel. Az RTL Klub kamerái előtt azt is megvallották, Bianka 19, Tamás csupán 15 éves volt, amikor összejöttek. Bianka azt állította, az énekes fiú jóval érettebb a kortársainál, és ezt nem csak ő tapasztalta.

Fotó:rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ám hiába minden, úgy tűnik, most mégis külön-külön folytatják útjaikat. Hogy pontosan miért, azt nem lehet tudni. Talán köze van a szakításnak ahhoz, hogy Bianka elindult az RTL Klub királynő választásán? Ki tudja! Vélhetően ezt úgy sem vallanák be a felek akkor sem, ha így lenne.